Over ons

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Vanuit deze overtuiging is de samenwerking ontstaan tussen Karin Broekhuizen van L&B CC en Jolien Slavenburg van Kernzaken. Onze samenwerking heeft zich ontwikkeld tot Het Geweten van Toezicht. Wij hebben ervaring in toezicht en zijn gespecialiseerd in intuïtief leiderschap. Op zichzelf ieder unieke elementen, en door het bundelen van onze krachten ontstaat toegevoegde waarde voor u als toezichthouder.

Zie ook ons mini interview voor het Congrestival 2018 (filmpje)

Meer weten over Jolien Slavenburg?
Meer weten over Karin Broekhuizen?

Wat anderen zeggen

Ellen Bal

voorzitter RvC Ressort Wonen

"Een waardevolle ochtend, met plezierige begeleiding vanuit Het Geweten van Toezicht. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden. Het maatwerkprogramma bood een logische samenhang tussen programmaonderdelen van theorie en persoonlijke reflectie. De zelfevaluatie heeft ons geholpen in het vergroten van het bewustzijn van de raad en het zetten van een volgende stap in eigen ontwikkeling. Dank daarvoor!"

Guus Heutink

voorzitter RvC Destion

"De expliciete aandacht voor het individueel functioneren is spannend, maar leidt tot nieuwe inzichten om elkaar te stimuleren dan wel corrigeren. De begeleiding bij de zelfevaluatie vanuit Het Geweten van Toezicht was op een prettige manier vormgegeven en sloot goed aan bij de cultuur van onze raad. Het was open en gemoedelijk, waarbij tegelijkertijd de scherpte werd opgezocht en kritische reflectie werd ingebracht wanneer noodzakelijk."

Jos Meijerink

voorzitter RvT de Waalboog

"De begeleiding door Het Geweten van Toezicht overtrof mijn verwachtingen; to the point en geen onnodig geproblematiseer."

Jolien Slavenburg

Jolien Slavenburg heeft haar werk volledig toegespitst op het bekrachtigen van het nieuwe leiderschap waarin het verantwoord inzetten van intuïtie een cruciale rol speelt. Zij biedt daarvoor diverse programma’s, trainingen en gerichte coaching aan binnen haar bedrijf Kernzaken.
Jolien begeleidt ruim 20 jaar high professionals, managers en directieleden om vanuit innerlijke wijsheid keuzes te maken en hun impact en draagvlak te versterken. Zij is tevens verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als executive coach en docent in diverse Executive Leaderschip Development Programmes.

Karin Broekhuizen

Karin Broekhuizen weet dankzij haar bestuurskundige én bedrijfs-wetenschappelijke achtergrond het publieke en private domein aan elkaar te verbinden. Het continue wisselen van perspectief en de focus op gelijkgerichtheid van belangen van stakeholders vormen hierin de rode draad. Karin is eigenaar van adviesbureau L&B CC en als interim manager / bestuursadviseur betrokken bij organisaties die voor een veranderopgave staan. Daarnaast is zij toezichthouder bij de Woningstichting Leusden en de Dierenbescherming. Eerder was zij commissaris bij de Veenendaalse Woningstichting. Bij zelfevaluaties voorziet zij de raad van kritische reflectie en voorbeelden vanuit de praktijk.

Nieuwsgierig naar wat voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jolien of Karin.