Aanbod

Aanbod

Toezichthouden betekent balanceren tussen de rollen van toezichthouder, sparringpartner en werkgever.

Hoe doet u dat?

In het vinden van de balans speelt het geweten een centrale rol. Om dit geweten als toezichthouder goed te kunnen voeden is het noodzakelijk dat continue spiegelt en reflecteert. Reflectie op uw eigen handelen en open staan voor beïnvloeding door anderen zijn daar de ingrediënten voor.

Wij begeleiden u als individuele commissaris of uw raad in zijn geheel.  Dat doen wij met ervaring in toezichthouden en vanuit expertise op het vlak van intuïtief leiderschap.

Zo bieden we ondersteuning bij uw jaarlijkse zelfevaluaties en boardroomcoaching. Daarnaast geven wij regelmatig trainingen en treden wij op als spreker. Wij maken zowel op maat gemaakte programma’s vanuit uw specifieke vraag en bieden bijeenkomsten op open inschrijving om te leren met gelijkgestemden die weer een ander perspectief inbrengen.  

Zelfevaluatie

Een begeleide zelfevaluatie creëert helderheid over ieders perspectief op de werkelijkheid.

Meer informatie

Boardroomcoaching

Boardroom coaching helpt u effectief reflecteren op het handelen vanuit individueel perspectief en vanuit het perspectief van het collectief.

Meer informatie

Training

Als toezichthouder stuit je soms op situaties die een ‘niet-pluis’ signaal geven. Met onze training leer je die signalen bespreekbaar maken.

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!