Team

Team

De partners van Het Geweten van Toezicht hebben ervaring in de belevingswereld en dilemma’s van raden van commissarissen en zijn gespecialiseerd in intuïtief leiderschap. Deze combinatie leidt tot exclusieve boardroom coaching.

Wanneer interessant?

Voor raden van commissarissen die gezamenlijk willen ontwikkelen in professioneel toezichthouderschap en zich daarbij open durven te stellen en bereid zijn tot kritische reflectie naar zichzelf en naar de ander.

Hoe?

De intake vindt meestal met de voorzitter van de RvC plaats. Vervolgens worden persoonlijke intakes met de individuele leden gehouden, waarbij we zoeken naar drijfveren, ambities en aandachtspunten binnen het functioneren van de raad als geheel. We richten ons daarbij zowel op overeenkomsten als op verschillen. Gezamenlijk doorlopen we een traject, welke doorgaans bestaat uit een aantal boardroomsessies. Tijdens de sessies worden gecertificeerde tools ingezet voor persoonlijke verdieping.

Praktisch

Op basis van de intake met de voorzitter wordt een passend aanbod gedaan.  Boardroomsessies kunnen worden gehouden op het kantoor van de organisatie, een externe locatie of op de eigen locaties van de partners van Het Geweten van Toezicht (Nijmegen of Utrecht).

Nieuwsgierig naar wat voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jolien of Karin.